AutoYou is constructing a model which implements Electric Vehicles in the urban cities by connecting interactions 
between technological performance, infrastructure building and consumer behavior in different spatial and temporal 
scales in one system. 
 
This is achieved by correlating the need for transportation (Tirana    Last
Read More

Ndërkohë që qytetet dhe metropolet botërore po marrin masa kundër ndotjes së ajrit duke investuar në ekonomitë e gjelbra dhe vecanërisht elektromobilitetin, më 28 shkurt 2017 ka nisur elektrifikimi i Fierit me instalimin në qytet të kullës së karikimit të shpejtë (20-30 min. karikim i plotë) për makinat elektrike.

Kjo … Read More