Nissan JAPONI prezanton  ne Tokio MOTOR SHOW furgon 100% elektrik E-NV200 Frigorifer .
Koncepti i dizajnuar për të zgjidhur sfidat e dërgesave frigoriferike në qytet .

 

Dimensionet kompakte të automjetit lehtësojnë parkimin në rrugët e qytetit.
Ku shpesh ndalesa nuk është e lejuar për furgona për dërgesa më të rënda.

Nëpërmjet baterisë shtesë të vendosur në ndarjen e ngarkesës për të ushqyer një njësi ftohëse,
Nissani frigorifer  lejon transportin e mallrave ushqimore frigoriferike.

Të dhëna teknike

Frigorifer  E-NV200
Bateri litium-jon:
24 kWh (për automjetin) + 12 kWh (për njësinë e frigoriferit)
Gjatësia: 4,560 m
Gjerësia: 1,755 m
Lartësia: 2,150 m

Ndër sistemet ekskluzive të instaluara në bordin  e frigoriferit  E-nv200 jane sistemi i ftohjes elektrike.
Koncepti gjithashtu është i pajisur me një baterinë ndihmëse të litiumit që kontribuon të reduktuar emetimet e CO2 dhe zhurmën e jashtme dhe të brendshme në automjet.