Ndërkohë që qytetet dhe metropolet botërore po marrin masa kundër ndotjes së ajrit duke investuar në ekonomitë e gjelbra dhe vecanërisht elektromobilitetin, më 28 shkurt 2017 ka nisur elektrifikimi i Fierit me instalimin në qytet të kullës së karikimit të shpejtë (20-30 min. karikim i plotë) për makinat elektrike.

Kjo … Read More