Tashme e kane kuptuar edhe sipermarresit Shqiptare qe te krijosh kushte te mira pune nuk eshte luks por eshte pika e te ardhmes qe arrin te shohe sipermarresi per organizaten e tij.

 

 

 

 

 


Tashme e kane kuptuar edhe sipermarresit Shqiptare 
qe te krijosh kushte te mira pune nuk eshte luks, por eshte pika e te ardhmes qe arrin te shohe sipermarresi per organizaten e tij.

Domethene cfare pikpamje ka drejtuesi per kompanine qe drejton.Ne vitet 2000 shumica e kompanive prestigjoze perveç rrogave mbi mesataren paguanin per manageret e tyre edhe shpenzime te tjera per pune si telefonin udhetimet disa arrinin edhe tek pagesa e qerase se baneses ne rast se pozicioni ishte aq specializuar sa qe companite duhet ta merrnin nga jashte personelin.Tarifa telefoni 20.000all (150€)muaj
Bileta avioni udhetimesh. 400 deri 800euro muaj Qera banese 1000euro muaj E te tjera si keto.

Tashme ne 2018
Te gjitha keto kerkesa jane rritur akoma me shume Kemi raste nga me te shumtat ku Kompanite paguajne shuma marramendese per transport apo per shpenzime te tjera luksi, sigurisht keto jane kompani prestigjoze qe paguajne shume por edhe kerkojne shume.
Kjo krijon edhe efektin tjeter qe kushdo nga manageret qe ndodhet i lire ne tregun e punes, ku do te preferonte te punonte tek:
Kompania me page te mire
Apo tek kompania me page te mire qe ofron edhe makinen (aq me teper ekologjike).
Jo te pakta jane rastet e kompanive te cilat paguajne QERA AUTOMJETI KARBURANT TAKSA

Tashme tirana last mile ka nje formule shume ekonomike per transportin e managereve
180EURO NE MUAJ dhe makina elektrike behet e managerit mbas 48muajsh.
Keshtu qe ju do te jeni organizata me prestigjoze perseri pasi do ti ofroni managerit tuaj jo vetem te punoje ne kompani qe mendon per stafin por edhe qe manageri do te jete i stimuluar per te
punuar akoma me shume dhe mos te largohet nga puna para 48muajsh pasi mbart me vete jo vetem riskun qe mund te ngelet pa pune por edhe faktin qe mund te humbase lehtesirat qe ofrohen nga mobiliteti elektrik ne kompani.

Per te qene me Konkret.
Mangeri Zapata merr nje page 400 euro ne muaj dhe 2% te komisionit te cdo shitje apartamenti. Paga eshte minimale por komisionet jane ato qe e bejne punen interesante pasi, pas cdo apartamenti te shitur te ardhurat rriten me 400 apo 600 euro. Nje pjese e mire e ketyre shpenzimeve shkon per karburan makine por shpesh here edhe per fatura taxie apo transporte te tjera. Pas marrjes se smartit elektrik nga Autoyou kam vetem 90 euro shpenzime ne muaj e cila eshte 50%e kestit te MAkines elektrike Smart pjesea tjeter paguet nga kompania ku punoj me kushtin qe une do te punoj per te gjithe kohen qe kane finacuar smartin pra ne rast se largohem nga puna para 48 muajsh nuk mund ta marr me vete smartin tim elektrik.

PER ME SHUME DETAJE SE SI MANAGERI JUAJ MUND TE PAJISET ME NJE MAKINE SMART ELEKTRIK,
JU LUTEM KONTAKTONI NJE NGA SPECIALISTET E AUTOYOU.EU

FLORIAN VOKO
JUTBINA KATANA
EDISON MEHQEMEJA

Autoyou.eu