VOLTIA - u rrit Nissan e-NV200
INVESTIMI I ZGJUAR I BIZNESIT Voltia van Nissan elektrike me cilësi Voltia do të ketë kosto minimale të mirëmbajtjes gjatë jetës së saj. Aftësia e shpejte e ngarkimit do të ndihmojë në uljen e shpenzimeve tuaja të energjisë, duke ju lënë të fitoni të ardhura me shpenzime të rregullta të ulëta. Hapësira e ngarkesës Krahasuar me furgonë të tjerë elektrikë në treg, Voltia ka hapësirën më të madhe të ngarkesave dhe mund të mbajë numrin më të madh të pakove.

VOLTIA - u rrit Nissan e-NV200

 
VOLTIA - u rrit Nissan e-NV200
Kapaciteti i ngarkesës së furgonit si dhe gama ju japin fleksibilitet të madh për balancimin e numrit të udhëtimeve çdo ditë me distancën e çdo udhëtimi dhe sa paketa mund te bartni për udhëtim, veçanërisht krahasuar me furgona të tjerë.

Furgoni më i mirë në klasë të shpërndarjes urbane elektrike

Kapaciteti i ngarkesës deri në 8 m 3

VOLTIA van është ndërtuar mbi bazën e Nissan eNV200 dhe përshtatur në mënyrë specifike për të përmbushur nevojat e firmave të shperndarjes të urbane . Voltia përmban një hapësirë ​​ngarkimi prej 6m 3 ose 8m 3 , ecni në kembe ne hyrjen e pasme, një ngarkesë prej 580 kg, deri në 170-230 km Range  dhe 3 vjet garanci.

Krahasoni Nissan e-NV200 vs VOLTIA 8m 3 pas konvertimeve

HAPËSIRA E ZGJERUAR
EMETIMET ZERO
ECNI NË KËMBË NË  PJESËN E PASME
VOLTIA
ideal
për
shpërndarjen urbane të volumeve

Furgoni elektrike VOLTIA ofron një gamë lëvizëse prej 170-230 km, e pajisur me baterinë më të madhe 40Kw të Nissan – tani gjithashtu në dispozicion për porosi.

MODELE

HAPËSIRA E NGARKESËS

5,03 m

LENGTH

2,42 m

HEIGHT

580 kg

MAX.PAYLOAD

8m 3

HAPËSIRA E NGARKESËS

Mirëmbajtja pas shitjes

Furgoni elektrike VOLTIA është ideale për të

Ofrimi i ushqimit të freskët:

VOLTIA mund të sigurohet që ushqimi i freskët të shpërndahet aty ku duhet të jetë, dhe pa një anë të smogut.

Për postën dhe parcelat:

Ofroni parcelat dhe paketat për klientët tuaj në kohë kudo që jetojnë.

Aeroportet dhe portet detare:

Me shumë rrugë të rregullta me varg të shkurtër, VOLTIA është një mjet portativ perfekt.

Shërbimet komunale:

Mbaj furnizime rreth qytetit me zero emetime.

Shpërndani Smart. Shko Gjelbër

THE VOLTIA ADVANTAGE: